crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Dordrecht / Crematorium Dordrecht
Dordrecht

Crematorium Dordrecht

Crematorium Dordrecht

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Crematorium in Dordrecht

De open, lichte ruimte van de Biesbosch Aula straalt rust en respect uit. De kleurencombinatie van groen, grijs en wit maken met de houten vloer de ruimte heel stijlvol. Het uitzicht op de groene omgeving met de prachtige essenbomen eromheen maakt het crematorium in Dordrecht een mooie plek om een dierbare te herdenken. De halfronde ruimte omsluit een ronde waterpartij. De Biesbosch Aula beschikt over ruim 100 zitplaatsen en 40 staanplaatsen. Mochten er meer gasten verwacht worden, kunnen zij de plechtigheid volgen via beeldschermen in de ontvangsthal van het crematorium in Dordrecht. Hier zijn nog 40 zitplaatsen en 100 staanplaatsen.

Crematorium Dordrecht aula

Stijlvolle ambiance en historie in crematorium Dordrecht

De Thuredrith Aula ligt op een stukje wandelen van het crematorium in Dordrecht. Door de unieke ligging en de architectuur is dit ook een mooie plek om te herdenken. Het ronde intieme gebouw geeft zitplaats aan 75 personen. Hier is een koffiekamer tot uw beschikking, waar u de nabestaanden kunt condoleren en rustig kunt napraten. In het crematorium in Dordrecht vindt u naast de Biesbosch Aula ook een koffiekamer waar eventueel de condoleance kan plaatsvinden. Of u die nu bescheiden of uitgebreid wilt vormgeven, is geheel aan u.

Crematorium dordrecht grote aula

Een uitvaart regelen in Dordrecht?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. We helpen u daar graag mee en regelen de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Dordrecht. Wij kunnen hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
We zijn 24/7 bereikbaar op nummer 085 01 6 0614  of mail naar info@crematoriumdordrecht.nl

Crematorium dordrecht voorkant aanzicht

Respectvol afscheid met passende rituelen in Dordrecht

Het is belangrijk om het afscheid van een overledene zo passend te organiseren dat er een mooie herinnering achterblijft. Sprekers, beeld en muziek, maar ook uw eigen rituelen of cultuur spelen hierbij een grote rol. Een passend afscheid helpt bij het verwerkingsproces. Het is dan wel zeer wenselijk dat alles goed verloopt. Dat de muziek en het beeld op tijd is aangeleverd en werkt. Dat de ambiance sfeervol is en dat de eventuele consumpties bij de condoleance lekker zijn. Kortom dat de uitvaart goed geregeld is. Uw uitvaartleider helpt u daarbij. In onze pakketten kunt u alvast een idee krijgen van wat is inbegrepen en wat niet.

Neem contact op en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Dordrecht

Vertelt u ons wat een crematie in het crematorium in Dordrecht voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden voor het regelen van de crematie. We helpen u de uitvaart zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft. We zijn 24/7 bereikbaar op 085 016 0614

Adresgegevens

Crematorium Dordrecht

Crematorium Dordrecht

Nassauweg 200
3314 JR Dordrecht

Routebeschrijving
Het sfeervolle, strakke gebouw is groter dan het doet aanzien. Door de speelse belijning en natuurlijk materiaalgebruik gaat het op in de groene omgeving.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy