crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Doetinchem / Crematorium Doetinchem
Doetinchem

Crematorium Doetinchem

Crematorium Doetinchem

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Het crematorium in Doetinchem

Vanuit de verschillende ruimtes heeft u een prachtig uitzicht over het Achterhoekse landschap. Een sfeervolle plek om een mooi afscheid te realiseren. Het crematorium in Doetinchem heeft 2 aula’s. De grotere zaal, de Van Baerzaal biedt zitplaatsen voor 150 personen, en ruimte voor meer genodigden. De plechtigheid kan bij nog grotere belangstelling gevolgd worden via een beeldscherm in de ontvangstruimte. Daarnaast heeft dit crematorium in Doetinchem een kleinere, meer intieme aula, geschikt voor maximaal 25 personen: ’t Voorhuus. Hier kunt u zowel het afscheid, de dienst als de condoleance laten plaatsvinden.

Ontvangstruimte Crematorium Doetinchem

Herdenken met beeld en geluid in crematorium Doetinchem

Uiteraard biedt het crematorium in Doetinchem ook de mogelijkheid de plechtigheid te illustreren met muziek, foto’s en/of film. De aula’s en de condoleanceruimtes van het crematorium in Doetinchem beschikken over een beeldscherm met geluid waarop u een diapresentatie of een filmpje kunt laten afspelen. U kunt dit middels een DVD of USB-stick aanleveren of uw eigen laptop meenemen. Het is wel belangrijk dat uw foto’s zodanig zijn opgenomen dat de diapresentatie automatisch start.

Bloemstuk

Een uitvaart regelen in Doetinchem?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden zoals het regelen van de crematie. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. We helpen u daar graag mee en regelen de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Doetinchem. We kunnen hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
We zijn 24/7 bereikbaar op nummer 085 01 6 0614  of mail naar info@crematoriumdoetinchem.nl

Adresgegevens

Crematorium Doetinchem

Crematorium Doetinchem

Nutselaer 4
7004 HJ Doetinchem

Routebeschrijving
Het sfeervolle, strakke gebouw is groter dan het doet aanzien. Door de speelse belijning en natuurlijk materiaalgebruik gaat het op in de groene omgeving.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy