crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Dieren / Crematorium Dieren
Dieren

Crematorium Dieren

Afbeelding van een bos

Geheel verzorgde crematie vanaf € 2.499,00

Crematorium in Dieren

Opgenomen in de bosrijke omgeving met slingerende bospaadjes en een grote verscheidenheid aan natuurschoon, is het crematorium in Dieren een prachtige plek om een dierbare te gedenken. De grote aula, de Veluwezaal kan, inclusief balkon zo’n tweehonderd personen een zitplaats bieden op de warm gekleurde banken. Het karakteristieke dak en de bijzondere lichtinval via de vele zeshoekige raampjes in de hoge wand bepalen de sfeer. De kleine aula, de IJsselzaal, heeft voor 60 personen plek. Deze intieme zaal in het crematorium in Dieren heeft weer een geheel eigen sfeer.

Bloemstuk

Natuurgeluiden in buitenaula in crematorium Dieren

Voor elke overledene willen we het afscheid zo passend mogelijk vormgeven. Het crematorium in Dieren is voorzien van een buitenaula, voor de natuurliefhebber de uitgelezen plek. Het geluid van ruisende bomen, de vogels die hun lied zingen, de buitenlucht. Dit alles vormt een prachtig decor voor een mooi afscheid. En niet alleen voor een echte natuurliefhebber, iedereen zal zich getroost voelen door deze bijzondere plek. Mocht het weer niet meewerken, dan heeft het crematorium in Dieren altijd de mogelijkheid uit te wijken naar binnen.

Waxinelichtjes

Een uitvaart regelen in Dieren?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. We helpen u daar graag mee en regelt de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Dieren. Wij kunnen hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Bloemstuk

Bespreek al uw wensen voor een crematie in Dieren

De professionele geluidsinstallatie van het crematorium in Dieren zorgt ervoor dat de gekozen muziek tot in de details hoorbaar is. U kunt ook kiezen voor livemuziek, ook daarvoor is in het crematorium van Dieren versterking en apparatuur aanwezig. Na de plechtigheid zijn er ook verschillende ruimtes waar gelegenheid is tot condoleren. Tijdens dat moment van herdenken kunnen diverse consumpties gebruikt worden. Dat kunt u bij het crematorium in Dieren zo uitgebreid maken als u zelf wilt. Bekijk in onze pakketten wat is inbegrepen in het pakket van uw keuze en wat niet. Alles is bespreekbaar met uw uitvaartleider.

Neem contact op met ons en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Dieren

Vertelt u ons wat de uitvaart voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Wij helpen u de crematie in Dieren zo te regelen dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft. We zijn 24/7 bereikbaar op 085 01 6 0614

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
We zijn 24/7 bereikbaar op nummer 085 01 6 0614  of mail naar info@crematoriumdieren.nl

Adresgegevens

Afbeelding van een bos

Crematorium Dieren

Imboslaan 6
6952 JP Dieren

Routebeschrijving
Het sfeervolle, strakke gebouw is groter dan het doet aanzien. Door de speelse belijning en natuurlijk materiaalgebruik gaat het op in de groene omgeving.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy