crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Diepenveen / Crematorium Diepenveen
Diepenveen

Crematorium Diepenveen

Crematorium Diepenveen

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Crematorium in Diepenveen

In het crematorium in Diepenveen wordt rekening gehouden met de verschillende fases van het afscheidsproces. De stress en spanning is vooral bij de eerste binnenkomst overheersend, dan helpt de warme sfeer om een beetje tot rust te komen. De aardetinten in de aula bieden ruimte voor emotie en ontlading, maar ook rust. In de condoleanceruimte is er gelegenheid om mensen te ontmoeten, wat vaak een wat vrolijker karakter heeft. Zo kan er in dit crematorium in Diepenveen een sfeer heersen die past bij elke stemming.

Diepenveen crematorium

Ruimte in Crematorium Diepenveen

U kunt gebruik maken van de grote aula, waar een vleugel staat en een mooie blik op de natuur buiten biedt, maar ook van de kleine, intieme aula die plaats heeft voor 30 personen en beschikt over een aparte koffieruimte. Bekijk in de pakketten in hoeverre uw wensen zijn inbegrepen in de prijs. Alles wat u zou willen toevoegen is mogelijk. Uw uitvaartleider zorgt dat u vooraf duidelijk weet wat de kosten zullen zijn. Geen onverwachte extra kosten achteraf.

Tulpen bloemstuk

Een uitvaart regelen in Diepenveen?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Wij helpen u daar graag mee en regelen de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Diepenveen. We kunnen hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Crematorium Diepenveen in de winter

Crematie op maat in Diepenveen

In het crematorium in Diepenveen staan we open voor al uw wensen. Of u nu live muziek wenst, of juist een mooie muzieklijst heeft samengesteld die afgespeeld kan worden. Of u nu beeldmateriaal heeft om het afscheid te ondersteunen. Overleg het met uw uitvaartleider en het zal vooraf getest worden, zodat alles verloopt zoals u het voor ogen had.

Neem contact op met ons en we vertellen u alle mogelijkheden.

Vertelt u ons wat de uitvaart voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. We helpen u de crematie in Diepenveen zo te regelen dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft. We zijn 24/7 bereikbaar op 085 019 2354

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
We zijn 24/7 bereikbaar op nummer 085 01 6 0614  of mail naar info@crematoriumdiepenveen.nl

Adresgegevens

Crematorium Diepenveen

Crematorium Diepenveen

Raalterweg 29
7431 PA Diepenveen

Routebeschrijving
Het sfeervolle, strakke gebouw is groter dan het doet aanzien. Door de speelse belijning en natuurlijk materiaalgebruik gaat het op in de groene omgeving.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy