crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Den Haag / Crematorium Ockenburgh
Den Haag

Crematorium Ockenburgh

Crematorium Ockenburgh

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Crematorium Den Haag, Crematorium Ockenburgh

Met de sfeervolle klassieke accenten maar toch eigentijdse inrichting, is Crematorium Ockenburgh een stijlvolle plek om afscheid te nemen en te gedenken. Omgeven door oeroude bomen aan de rand van Den Haag, met grote raampartijen en een prachtige tuin is deze locatie uniek. De grote aula biedt een zitplaats voor 270 personen en heeft ruimte voor 650 belangstellenden. De kleine aula is voorzien van 80 zitplaatsen. Daarnaast zijn er nog de Rozenkamer en de Leliekamer. Deze chique huiskamers kunnen niet alleen als opbaarkamer fungeren, maar kunnen ook gebruikt worden als ceremonieruimte voor een klein gezelschap.

Crematorium Ockenburgh grote aula

Ceremonie buiten in het bos of ‘s avonds bij Crematorium Den Haag, Ockenburgh

Naast de stijlvolle binnenruimtes is er ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een sfeervolle gelegenheid buiten. Tussen de eikenbomen in het bos is er een plek vrijgemaakt waar banken – gemaakt van boomstammen – staan met kussens erop, waar in de buitenlucht, met gezang van de vogels en geruis van wind door de bomen, het afscheid kan plaatsvinden. Toch liever binnen? Dan kunt u uiteraard ook hier geluiden laten klinken. Vogelgeluiden, maar ook een passende muziekselectie of bijvoorbeeld livemuziek op de aanwezige vleugel. Een avond plechtigheid behoort ook tot de mogelijkheden voor het regelen van de crematie.

Ockenburgh rozenkamer

Ontvangstruimte of lounge in Crematorium Den Haag, Ockenburgh

Zowel bij de grote als de kleine aula is een passende ontvangstruimte voor de bezoekers. Ook kunt u hier hapjes en drankjes laten serveren, variërend van bitterballen tot spekkoek en van koffie tot prosecco. Eigenlijk kan elke ruimte op diverse manieren gebruikt worden. Het is daarom raadzaam te overleggen met uw uitvaartbegeleider. Diens ervaring helpt u om de juiste beslissing te nemen, die past bij uw gezelschap en bij de nagedachtenis van de overledene.

Crematorium Ockenburg bord

Herdenking na de crematie bij Crematorium Ockenburgh

Het omliggende terrein van dit Crematorium Den Haag biedt diverse mogelijkheden voor asbestemming en herdenken. Er is een binnen en een buiten columbarium, een plek waar urnen kunnen worden bewaard. Ook is er is een urnentuin en een verstrooiveld. Ook kunt u de urn bijzetten in een urnengraf. De omgeving is rustgevend met aan de ene kant een beschermd natuurpark en aan de andere kant een vogelreservaat. In dit duingebied tussen Loosduinen en Kijkduin straalt Ockenburgh een natuurlijke rust uit.

Wilt u een overlijden melden, of heeft u vragen? Bel gerust met ons op nummer 085 01 6 0614  of mail naar info@crematoriumindenhaag.nl

Adresgegevens

Crematorium Ockenburgh

Crematorium Ockenburgh

Ockenburghstraat 21
2553 AA Den Haag

Routebeschrijving
Het sfeervolle, strakke gebouw is groter dan het doet aanzien. Door de speelse belijning en natuurlijk materiaalgebruik gaat het op in de groene omgeving.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy