crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Delft / Crematorium Delft
Delft

Crematorium Delft

Crematorium Delft

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Crematorium in Delft

De aula van het crematorium in Delft is groot en biedt ruimte aan 200 zitplaatsen en nog vele staanplaatsen. Door de grootte zou de indruk kunnen ontstaan dat de ruimte kil aanvoelt, maar door het gebruik van organische, natuurlijke materialen is dat niet zo. De familiekamers van het crematorium in Delft, waar de familie zich voor en na de plechtigheid even kan terugtrekken, zijn huiselijk en intiem. Hiermee wordt zoveel mogelijk een sfeer gecreëerd waarin iedereen zich, ondanks het verdriet en de spanning, zoveel mogelijk thuis voelt.

Crematorium delft voor aan zicht

Beeld en geluid in crematorium Delft

Om de sfeer zo persoonlijk mogelijk te maken, helpen foto’s of filmpjes uit het leven van de overledene. In het crematorium in Delft is een beamer aanwezig waarop ze duidelijk zichtbaar geprojecteerd kunnen worden. Voor de muziek kunt u zelf een cd met uw muziekkeuze aanleveren, maar u kunt die ook doorgeven aan de uitvaartondernemer. Eventueel kunt u kiezen voor live-muziek, er staat een vleugel die u kunt gebruiken. Er is ook een geluidsinstallatie voor de sprekers en eventuele zangers. Alles is aanwezig in het crematorium in Delft om de sfeer zo persoonlijk mogelijk te maken.

Crematorium Delft open ruimte

Een uitvaart regelen in Delft?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. We helpen u daar graag mee en regelen de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Delft. We kunnen hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
We zijn 24/7 bereikbaar op nummer 085 016 0614 of mail naar info@crematoriumdelft.nl

Crematorium delft zitruimte

Crematie op maat in Delft

Steeds meer mensen willen meer eigen rituelen en gewoontes gebruiken om het afscheid van een dierbare echt passend bij diens leven en karakter te maken. Daar is in het crematorium in Delft alle mogelijkheid toe. Bespreek uw wensen met uw uitvaartleider en in overleg zal alles zo geregeld worden als u wilt. Bekijk onze pakketten, zodat u gelijk een beeld heeft van de diverse werkzaamheden en hun tarieven. Daarnaast kunt u uiteraard nog allerlei persoonlijke details toevoegen, want elke uitvaart is uniek. De bijbehorende kosten zullen altijd vooraf duidelijk zijn. Een mooi afscheid in het crematorium in Delft is een mooie herinnering.

Neem contact op en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Delft

Vertelt u ons wat een crematie in het crematorium in Delft voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden voor het regelen van deze crematie. We helpen u de uitvaart zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft. We zijn 24/7 bereikbaar op 085 016 0614

Adresgegevens

Crematorium Delft

Crematorium Delft

Hoflaan 18
2616 AA Delft

Routebeschrijving
Het sfeervolle, strakke gebouw is groter dan het doet aanzien. Door de speelse belijning en natuurlijk materiaalgebruik gaat het op in de groene omgeving.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy