crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Capelle aan den IJssel / Crematorium Capelle aan den IJssel
Capelle aan den IJssel

Crematorium Capelle aan den IJssel

Afbeelding van een bos

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Het crematorium in Capelle aan den IJssel

Een mooi en persoonlijk afscheid is mogelijk, in de lichte, maar toch warme aula in het crematorium in Capelle aan den IJssel. De frisse kleurstelling lijkt de zwaarte van het verdriet enigszins te verlichten. Met ramen die tot aan de grond reiken, lijkt de natuur van buiten binnen te komen. De banken op de eerste rij kunnen zo worden geplaatst dat het een soort symbolische omarming lijkt, waarmee een gevoel van rust en geborgenheid gecreëerd wordt.

Bloemstuk

Muziek en beeld in crematorium Capelle aan den IJssel

Met alle moderne faciliteiten in het crematorium in Capelle aan den IJssel kan een afscheid nog persoonlijker gemaakt worden. Naast sprekers kunnen ook muziek en beelden het leven van de overledene eren. Zo krijgen alle aanwezigen een nog beter beeld van uw dierbare. De ervaring leert dat dat helpt bij het verwerken van het verlies. We helpen u daar waar we kunnen bij het vormgeven van dit afscheid in het crematorium in Capelle aan den IJssel.

Waxinelichtjes

Een uitvaart regelen in Capelle aan den IJssel?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. We helpen u daar graag mee en regelen de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium Schollevaar in Capelle aan den IJssel. Wij kunnen hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
We zijn 24/7 bereikbaar op nummer 085 01 6 0614  of mail naar info@crematoriumcapelleaandenijssel.nl

Bloemstuk

Napraten en condoleren in crematorium Capelle aan den IJssel

Na de plechtigheid is er de mogelijkheid om samen nog even na te praten in de kleine of de grote koffiekamer van het crematorium Schollevaar in Capelle aan den IJssel. Welke u kiest is afhankelijk van de grootte van het gezelschap. Of u dit wilt laten vergezellen van een consumptie is aan u, maar de mogelijkheden zijn talrijk in het crematorium in Capelle aan den IJssel. Bekijkt u rustig in onze pakketten wat is inbegrepen en wat niet. Het belangrijkste is het samenzijn en de warme woorden die u wisselt met de aanwezigen.

Neem contact op en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Capelle aan den IJssel

Vertelt u ons wat de uitvaart voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. We helpen u de crematie in Capelle aan den IJssel zo te regelen dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft. We zijn 24/7 bereikbaar op 085 01 6 0614

Adresgegevens

Afbeelding van een bos

Crematorium Capelle aan den IJssel

Burgemeester Schalijlaan 2
2908 LS Capelle aan den IJssel

Routebeschrijving
Het sfeervolle, strakke gebouw is groter dan het doet aanzien. Door de speelse belijning en natuurlijk materiaalgebruik gaat het op in de groene omgeving.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy