crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Borne / Crematorium Borne
Borne

Crematorium Borne

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Crematorium Borne, voor een dierbare herinnering

In de prachtige Twentse natuur van de gemeente Borne ligt een kleinschalig en modern crematorium. Hier vindt u de ruimte om het afscheid van uw dierbare op geheel eigen wijze in te vullen. Het verliezen van een dierbare is zwaar en afscheid nemen is een van de moeilijkste dingen om te doen. Crematorium Borne helpt u om van dat afscheid een dierbare herinnering te maken.

Passend afscheid in Crematorium Borne

Crematorium Borne is onderdeel van Crematoria Twente. Bij het crematorium in de gemeente Borne krijgt uw overleden dierbare een persoonlijk en betekenisvol afscheid. Een afscheid dat past bij de persoon en het leven van de overledene. De locatie beschikt over meerdere aula’s met een gastenkamer en een informele afscheidslounge. Zo is er altijd een afscheid mogelijk dat bij u en uw overleden dierbare past. Na afloop, maar ook voorafgaand aan de dienst is er de mogelijkheid om met elkaar in de gastenkamers dierbare herinneringen op te halen. Indien gewenst kan dit onder het genot van een hapje en een drankje.

Een maand na de crematie kunt u ervoor kiezen de as uit te strooien op het strooiveld of bij te zetten in de speciale urnenkelder in het Crematorium Borne. Bent u op zoek naar een andere bestemming, maar weet u nog niet waar? Dan staat er een team voor u klaar om u daarover te adviseren.

Intiem afscheid bij Crematorium Borne

Dankzij twee verschillende aula’s en een afscheidslounge, krijgt u altijd de plechtigheid die bij uw wensen en die van uw overleden dierbare past. Aula De Eik heeft dankzij een grote glazen pui een lichte en moderne uitstraling en een weids uitzicht. Hier is plek voor circa 130 personen. De aula heeft een sfeervolle gastenkamer, die eenvoudig te verkleinen is. Verwacht u een kleiner gezelschap? Dan is aula De Es misschien wat voor u. Deze heeft een warme uitstraling en is geschikt voor ongeveer 30 gasten. Voor een informele sfeer kunt u terecht in de afscheidslounge Salut, waar plek is voor zo’n 50 personen. Hier heeft u de mogelijkheid tot een plechtigheid in de beschutte open lucht.

Uitvaart regelen in Crematorium Borne

Als uw dierbare overlijdt, moet er in korte tijd veel worden geregeld. Het regelen van een uitvaart kan erg overweldigend zijn. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht, professionele zorg en volledige transparantie. U kunt maar één keer afscheid nemen. We ondersteunen u graag en hebben als doel om dat afscheid voor u zo zorgeloos mogelijk te maken. Voor het regelen van een crematie zijn wij 24/7 vrijblijvend bereikbaar. Heeft u specifieke wensen met betrekking tot de uitvaart of een crematie in Borne? Bel ons dan gerust.

Muziek en beeld

Met muziek en beeld maakt u het afscheid persoonlijk. Bij Crematorium Borne is het mogelijk om uit een zeer uitgebreide muziekcollectie te kiezen, maar kunt u ook uw eigen muziek en video aanleveren. In alle aula’s kan kosteloos een opname gemaakt worden van de plechtigheid. Deze kan live uitgezonden worden of kunt u later terugkijken.

Meer weten over Crematorium Borne?

Wilt u een overlijden melden of een uitvaart regelen bij Crematorium Borne? Wij zijn 24/7 bereikbaar via info@crematorium24.nl of 085 01 6 0614 . Deel uw wensen, dan denken wij met u mee.

Adresgegevens

Crematorium Borne

Hosbekkeweg 2,
7621 AC, Borne

Routebeschrijving
In de prachtige Twentse natuur van de gemeente Borne ligt een kleinschalig en modern crematorium. Crematorium Borne helpt u om van dat afscheid een dierbare herinnering te maken.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy