crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Bilthoven / Crematorium Bilthoven
Bilthoven

Crematorium Bilthoven

Crematorium Bilthoven

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Crematorium Den en Rust in Bilthoven

Hoe nabestaanden een uitvaart ervaren, is voor iedereen anders. Het heeft misschien te maken met de band die er was met de overledene, maar daarnaast bepaalt de sfeer die in een aula hangt en in de koffiekamer ook een deel van de herinnering. In het crematorium Den en Rust in Bilthoven is de ruimte waar de plechtigheid plaatsvindt bijzonder. De combinatie van de glas in lood ramen en het zicht op de eeuwenoude bomen achter het spreekgedeelte zal indruk maken. De karakteristieke zaal van het Bilthoven crematorium doet plechtig aan, maar ook warm. Het crematorium Den en Rust in Bilthoven is een goede plek voor sfeervol afscheid. Dit helpt bij het verwerkingsproces.

Dienstruimte in crematorium Bilthoven

Muziek en beelden in crematorium Den en Rust Bilthoven

Om een plechtigheid in het crematorium Den en Rust in Bilthoven meer af te stemmen op de overledene die herdacht wordt, zijn foto’s of filmpjes, muziek en sprekers een mooie aanvulling. Eventueel livemuziek of gezang, of bepaalde persoonlijke rituelen. Dat kan variëren van het aansteken van kaarsen bij de kist tot het ter plekke tekenen van de kist en alles wat de herdenking voor u passend en bijzonder maakt. Het is belangrijk dat u vooraf uw wensen hieromtrent bespreekt met de uitvaartleider van het Bilthoven crematorium, zodat de beelden en het geluid dat u aanlevert ook ter plekke in het crematorium in Bilthoven goed werkt. Een afscheid kunt u niet overdoen. Het moet goed geregeld en verzorgd zijn. We helpen u graag mee met de crematie regelen bij crematorium Den en Rust.

Kantine in crematorium Bilthoven

Een uitvaart regelen in Bilthoven?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Wij helpen u daar graag mee en regelen de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Bilthoven. We kunnen hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart bij crematorium Bilthoven, tegen een vast laag tarief.

Zithoek in crematorium Bilthoven

Crematie naar wens in Bilthoven

In het crematorium Den en Rust in Bilthoven kunt u na de plechtigheid zo u wilt een condoleance organiseren in de koffiekamer. Bekijkt u in onze pakketten wat inbegrepen is en wat niet in het pakket van uw keuze. Natuurlijk kunt u dit uitbreiden, de tarieven daarvan zullen duidelijk zijn. Van alles wat u afspreekt met de uitvaartleider, weet u vooraf de kosten. Geen onverwachte kosten achteraf. Op het moment van de crematie hoeft u nog niet bij stil te staan wat er met de as zal gebeuren. Het crematorium in Bilthoven bewaart de as minimaal een maand. Deze bedenkperiode is wettelijk bepaald. Daarna kunt u beslissen wat ermee gebeurt.

Neem contact op met ons en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium Den en Rust in Bilthoven

Vertelt u ons wat een crematie in het crematorium Den en Rust in Bilthoven voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. We helpen u de uitvaart zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft. We zijn 24/7 bereikbaar op 085 016 0614 bij Crematorium Bilthoven.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden bij Crematorium Bilthoven? We zijn 24/7 bereikbaar op nummer 085 01 6 0614 of mail naar info@crematoriuminbilthoven.nl

Adresgegevens

Crematorium Bilthoven

Crematorium Bilthoven

Frans Halslaan 27
3723 EA Bilthoven

Routebeschrijving
Het sfeervolle, strakke gebouw is groter dan het doet aanzien. Door de speelse belijning en natuurlijk materiaalgebruik gaat het op in de groene omgeving.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy