crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die je zocht?

Bel direct naar 085 016 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Beuningen / Crematorium Beuningen
Beuningen

Crematorium Beuningen

Crematorium Beuningen

Geheel verzorgde crematie vanaf € 2299,00

Crematorium Beuningen, in een weidse omgeving, rust en warmte

Met de prachtige ontvangstruimte, de smaakvolle aula’s en de mooie, rustgevende ruimte voor de directe nabestaanden is het crematorium in Beuningen een zeer passende plek voor het nemen van afscheid. Er is gelet op rustgevende kleurcombinaties, temperatuur, geur en geluid. Ook het licht is met behulp van kleuren nog persoonlijker te maken. Uitvaartondernemer Uitvaart24 adviseert u waar u dat maar wilt.

Ontvangstruimte in Beuningen

Passend afscheid in crematorium Beuningen

Dit crematorium in Beuningen geeft alle ruimte om de plechtigheid zo te organiseren dat het past bij het leven van degene van wie u afscheid neemt. En zo dat u er ondanks uw verdriet, toch een goed gevoel aan overhoudt. De mogelijkheden voor de catering bespreekt onze uitvaartleider uiteraard met u. Van welke ruimte in het crematorium in Beuningen u gebruik wilt maken ook. En als u de plechtigheid in de namiddag of avond wilt plannen is dat in het crematorium in Beuningen mogelijk. Daar kunt u de catering op aanpassen. Bekijk bij tarieven wat bij de pakketprijs inbegrepen is. Hoe u de uitvaart ook wilt vormgeven, alles is bespreekbaar.

Dienstruimte in Beuningen

Een uitvaart regelen in Beuningen?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Uitvaartondernemer Uitvaart24 helpt u daar graag mee en regelt de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Beeuningen. Uitvaart24 kan hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Dienstruimte in Crematorium Beuningen

Muziek en beeld in crematorium Beuningen

Mocht u gebruik willen maken van onze aula kunt u bij ons uw eigen muziek meebrengen. Er staat een piano, maar ook uw cd’s of dvd’s kunnen we voor u afspelen. Graag wel 24 uur van tevoren aanleveren, liefst vooraf overleggen met uw uitvaartleider van Uitvaart24. Dan kan hij of zij die zorg uit handen nemen en komt het helemaal goed. Via een groot scherm kan in de grote aula iedereen de hele uitvaart plechtigheid goed volgen.

Neem contact op met Uitvaart24 en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Beuningen.

Vertelt u ons wat de uitvaart voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Uitvaart24 helpt u de crematie in Beuningen zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft. 24/7 bereikbaar op 085 019 7503

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar op nummer 085 019 7483 of mail naar info@crematoriuminbeuningen.nl

Voor het melden van een overlijden of vragen over het crematorium zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 0614 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 2299,00
Altijd een warm & waardig afscheid
Landelijke dekking
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar
Wij zijn onderdeel van Uitvaart24

Adresgegevens

Crematorium Beuningen

Crematorium Beuningen

Schoenaker 12
6641 SZ Beuningen

Routebeschrijving
Het sfeervolle, strakke gebouw is groter dan het doet aanzien. Door de speelse belijning en natuurlijk materiaalgebruik gaat het op in de groene omgeving.

U kunt bij ons terecht in diverse crematoria bij u in de regio.

Bekijk alle mogelijkheden

Overlijden melden?

085 016 0614 wendy