crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Bergen op Zoom / Crematorium Bergen op Zoom
Bergen op Zoom

Crematorium Bergen op Zoom

Binnenstad van Bergen op Zoom

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Het crematorium in Bergen op Zoom

De Schelde aula heeft 372 zitplaatsen; de staanplaatsen meegerekend, is er ruimte voor wel 700 belangstellenden. Doordat het licht heel mooi vanuit de bovenramen naar binnen valt is de grote zaal in het crematorium in Bergen op Zoom toch heel sfeervol. De lichte maar warme kleuren helpen daar ook bij. De Eendracht aula biedt aan 50 personen een zitplaats, de intieme zaal met warmrode stoelen vormt een mooie omgeving voor een stijlvol afscheid. Als het mooi weer is, is een afscheid in de Zoom aula, de openluchtaula, een bijzondere aangelegenheid. Er is plek voor 120 personen om te zitten. De Schelde aula van het crematorium in Bergen op Zoom blijft beschikbaar wanneer de weersomstandigheden toch minder zijn.

Bloemstuk

Afscheid met beeld en geluid in crematorium Bergen op Zoom

Het crematorium in Bergen op Zoom beschikt over vier condoleanceruimtes waar gelegenheid is elkaar na te plechtigheid te ontmoeten. Deze diverse ‘koffiekamers’ zijn alle vier verschillend van sfeer. Variërend van intiem tot geschikt voor grote gezelschappen. Alle ruimtes in het crematorium in Bergen op Zoom streven ernaar dat u zich er thuis voelt. De uitvaartleider verzorgt een afscheid van uw dierbare op maat voor u. Ook wat betreft eventuele catering is van alles mogelijk, de keuken kan voorzien in alle wensen. We bespreken vooraf met u wat er binnen uw gekozen pakket valt en wat eventueel niet.

Waxinelichtjes

Een uitvaart regelen in Bergen op Zoom?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Wij helpen u daar graag mee en regelen de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Bergen op Zoom. We kunnen hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
We zijn 24/7 bereikbaar op nummer 085 01 6 0614  of mail naar info@crematoriumbergenopzoom.nl

Bloemstuk

Na het afscheid in crematorium in Bergen op Zoom

Na de plechtigheid is er de mogelijkheid voor directe nabestaanden om de overledene te begeleiden tot in de ovenruimte. Niet iedereen kiest hiervoor, en is daar uiteraard geheel vrij in. Na een aantal weken krijgt u van het crematorium in Bergen op Zoom een pakket toegestuurd waarin de opties worden toegelicht voor wat u met de as zou kunnen doen. Er is een strooiveld waar de as uitgestrooid kan worden. Er is een urnenpark, urnenmuren en bij het crematorium in Bergen op Zoom zijn zelfs urnenheuvels. Hier kunt u vooraf over nadenken, maar ook in alle rust pas nadat u bericht krijgt.

Neem contact op en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Bergen op Zoom

Vertelt u ons wat de uitvaart voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Wij helpen u de crematie in Bergen op Zoom zo te regelen dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft. We zijn 24/7 bereikbaar op 085 01 6 0614

Adresgegevens

Binnenstad van Bergen op Zoom

Crematorium Bergen op Zoom

Mastendreef 5
4623 RE Bergen op Zoom

Routebeschrijving
Het sfeervolle, strakke gebouw is groter dan het doet aanzien. Door de speelse belijning en natuurlijk materiaalgebruik gaat het op in de groene omgeving.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy