Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Crematie regelen in Drachten

Crematie regelen in Drachten

Een waardige uitvaart met Crematorium24

U heeft al een compleet verzorgde crematie geregeld vanaf € 999,-

Iedereen verdient een persoonlijk en waardig afscheid. Regel daarom eenvoudig een geheel verzorgde crematie in Drachten bij Crematorium24. Hoewel de periode rondom een afscheid vaak intens en emotioneel is, moeten er in deze periode ook veel zaken geregeld worden. Met de grootste zorg ondersteunen onze professionele uitvaartleiders u graag bij het verzorgen van een crematie in Drachten. Samen met u doen wij er alles aan om van deze emotionele gebeurtenis een waardevolle herinnering te maken.

Persoonlijk afscheid bij een crematie in Drachten

En waar ieder persoon uniek is, geldt dit ook voor ieder afscheid. Het leven van de overledene herdenken zoals dit past bij de persoon, vinden wij belangrijk. Daarom is alles mogelijk en niets te gek. Of u nu kiest voor een ingetogen crematie of een uitbundig afscheid met afscheidsdienst: Crematorium24 is er voor u.

Ons doel is om voor u het proces zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen. Wij luisteren naar uw wensen en doen er alles aan om een waardige crematie in Drachten voor uw dierbare te verzorgen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 085 019 4809 .

Zo regelt u een crematie in Drachten

Iedere crematie is uniek, toch zijn er een aantal zaken die altijd geregeld moeten worden. U kunt hierbij denken aan de aangifte van overlijden, de verzilvering van de verzekeringspolis, het regelen van de crematie en het afhandelen van andere administratieve zaken.

U kunt ervoor kiezen dit als nabestaanden zelf te regelen, maar dit hoeft niet. Bij het regelen van een crematie in Drachten kan Crematorium24 u namelijk bijstaan. Zo hoeft u zich na het overlijden van uw dierbare niet bezig te houden met het regelen van deze zaken, maar kunt u de kostbare tijd gebruiken om op persoonlijke wijze afscheid te nemen.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden of wilt u ondersteuning bij het regelen van een crematie in Drachten? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar op telefoonnummer 085 019 4809 .

Wat kost een crematie in Drachten

Een crematie in Drachten kost gemiddeld tussen de € 2.499,- en € 5.799,-. Hierbij hangen de uiteindelijke kosten volledig af van uw wensen: kiest u voor een ingetogen crematie zonder afscheidsdienst en regelt u de (meeste) zaken rondom het afscheid zelf? Dan betaalt u minder dan wanneer u kiest voor een uitgebreide crematie met afscheidsdienst, ruimte voor condoleren en volledige ontzorging door één van onze professionele uitvaartleiders.

Maar of u nu veel of weinig budget te besteden hebt en kiest voor een ingetogen of uitgebreide crematie in Drachten, Crematorium24 is er voor u. Want wij zijn ervan overtuigd dat iedereen een persoonlijk en waardig afscheid verdient.

Crematie in Drachten regelen

Heeft u vragen over de kosten van een crematie in Drachten of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 085 019 4809.

Meer over het Crematorium in Drachten?

Lees meer

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy