Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Zorgeloos overlijden melden met een Yarden polis

Zorgeloos overlijden melden met een Yarden polis

Grafkist

Heeft u een Yarden polis? Dan kunt u eenvoudig en zorgeloos het overlijden melden.

Yarden is onderdeel van Dela en door deze overname zijn de uitbetalingen van alle polissen ook in de toekomst veiliggesteld. 

Dankzij onze goede relatie met Yarden kunnen wij u direct van dienst zijn zonder dat u iets hoeft voor te schieten! Wij regelen alle financiën rondom uw polis en de uitvaart. Wilt u meer weten over onze uitvaart mogelijkheden? Bekijk dan onze pakketten, bel 085 01 6 0614  of mail naarinfo@crematorium24.nl. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar.

Yarden uitvaartpolis

Indien u een uitvaartpolis heeft bij Yarden kunnen nabestaanden zorgeloos bij ons terecht voor het regelen van uw uitvaart. Onze uitvaartorganisatie kan u uitstekend van dienst zijn bij uw wensen. Denk hierbij aan de voorkeur voor een bepaald crematorium óf bijvoorbeeld een persoonlijke rouwkaart i.p.v. een standaard rouwbrief. 

U heeft de volledige vrijheid om de uitvaart naar wens vorm te geven. Wij helpen u graag bij het samenstellen van de perfecte uitvaart. 

Kan ik zelf een uitvaartondernemer kiezen?

Yarden geeft u de vrijheid om altijd een uitvaartondernemer te kiezen naar uw wensen. U kunt daarom zorgeloos bij ons terecht voor het regelen van uw uitvaart. 

Yarden biedt nabestaanden een ledenvoordeel, dankzij de heldere tarieven bent u in bijna alle gevallen voordeliger uit. Door goede afspraken met crematoria kunnen wij een persoonlijke uitvaart aanbieden tegen kosten die lager zijn dan gebruikelijk in de uitvaartbranche. Dit voordeel vervalt als men kiest voor een andere organisatie. 

Onze medewerkers staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden of wanneer u direct een overlijden wilt melden. Bel ons op 085 01 6 0614 , wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. 

Ervaringen met Crematorium24

Crematorium24 is onderdeel van Uitvaart24. Wilt u meer weten over de ervaringen met Crematorium24? Lees dan alle ervaringen van eerdere opdrachtgevers op www.klantenvertellen.nl. Of bekijk onze eigen ervaringen pagina.

Zoals we het wensten!
Leo Wolters, 2023

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy