Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Uitvaart regelen met een uitvaartzekering

Uitvaart regelen met een uitvaartzekering

Een waardige uitvaart met Crematorium24

Zorgeloos een waardig en persoonlijk afscheid met elke uitvaartverzekering

Voor het regelen van een uitvaart met een uitvaartverzekering kunt u 24 uur per dag telefonisch contact opnemen met Crematorium24 via 085 01 6 0614 . Een uitvaart dient altijd via een uitvaartondernemer geregeld te worden. Ook als er sprake is van een uitvaartverzekering. Crematorium24 werkt met iedere uitvaartverzekeraar. Daarom kunt u met een uitvaartpolis probleemloos een uitvaart regelen via Crematorium24. Indien u vragen heeft over de inhoud van een uitvaartpolis kan Crematorium24 u hierin ook ondersteunen.

Waarom een uitvaart regelen via Crematorium24?

Het regelen van een uitvaart via Crematorium24 met een uitvaartverzekering is vaak de beste financiële keuze. Dit komt omdat Crematorium24 werkt met vooraf vastgestelde pakketten die uitbreidbaar zijn met uw eigen wensen. Dat zorgt er voor dat wij scherpe tarieven kunnen hanteren en dat u alleen betaald voor dat geen wat u af neemt. Zo blijven de kosten van de uitvaart vaak binnen de beschikbare budgetten terwijl er geen besparing is op de kwaliteit. Zo kan er volledige aandacht gegeven worden aan het nemen van een waardig afscheid en zijn er nooit financiële zorgen.

Wij begrijpen dat er veel vragen zijn over de verschillende uitvaartpolissen maar ook hoe Crematorium24 hier mee om gaat. U kunt al uw vragen stellen aan één van onze uitvaartplanners. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar op 085 01 6 0614 .

Uitvaartpolissen

Uitvaartverzekeraars bieden vaak meerdere uitvaartpolissen aan. In grote lijnen lijken alle uitvaartverzekeringen op elkaar en zijn er maar twee varianten. Hieronder geven wij u alvast wat korte informatie over de meest voorkomende uitvaartpolissen.

Kapitaalpolis

Als er sprake is van een kapitaalpolis keert de betreffende uitvaartverzekeraar een bedrag uit voor het regelen van een uitvaart. Dit bedrag is afhankelijk van de voorwaarden en verschilt per verzekeraar. Het uit te keren bedrag bij een kapitaalpolis kan besteed worden bij iedere uitvaartondernemer en dus ook bij Crematorium24. U heeft bij een kapitaalpolis altijd de keuzevrijheid voor een uitvaartondernemer die u wenst. Het kan zijn dat uw betreffende verzekeraar een korting hanteert bij het uitkeren van de polis omdat u een niet aangesloten uitvaartondernemer wenst. Gelukkig is dat bij Crematorium24 geen probleem. Mocht het zo zijn dat er een korting op het uit te keren bedrag van toepassing is dan wegen de scherpe tarieven van Crematorium24 hier altijd tegenop. Zo verzekeren wij u van een waardige uitvaart tegen een eerlijk tarief en dus ook met een kapitaalpolis.

Heeft u twijfels of uw polis verzilverd kan worden wanneer u Crematorium24 inschakelt als uw uitvaartondernemer? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend 24 uur telefonisch contact op via 085 01 6 0614 . Onze uitvaartplanners staan u graag te woord.

Naturapolis

Verschillende verzekeraars bieden naturapolissen aan. Een naturapolis bevat een vast aantal diensten die uitgevoerd worden tijdens het regelen en uitvoeren van een uitvaart. Het voordeel is dat de wensen die er tijdens het afsluiten van de verzekering zijn ook tijdens het de uitvaart behartigd kunnen worden. Het nadeel is dat u mogelijk diensten af moet nemen die u niet wenst omdat zij binnen het pakket vallen waarvoor u bent verzekerd. Dat betekent dat u mogelijk betaald voor iets wat u uiteindelijk helemaal niet afneemt. Daarnaast bent u verzekerd voor de commerciële waarde van de diensten en krijgt u wanneer u kiest voor een niet aangesloten uitvaartondernemer en lager bedrag uitgekeerd dan de waarde van diensten.

Heeft u een naturapolis? Ook dan kunt u bij Crematoriumt24 terecht. Door onze vooraf vastgestelde, uitbreidbare pakketten en scherpe tarieven sluiten de totale kosten van een uitvaart bij Crematorium24 vaak aan bij de uit te keren bedragen van een naturapolis.

Wilt u weten of de uitvaartpolis alle uitvaartwensen bevat of heeft u andere vragen? Dan kunt u vrijblijvend 24 uur telefonisch contact opnemen met Crematorium24 via 085 01 6 0614 .

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy