Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Rouwcentrum

Rouwcentrum

Heerenveen aula

Geheel verzorgde crematie met een intiem/informeel afscheid. U bepaalt het crematorium.

Een passend afscheid begint bij een geschikte locatie. Daarom is het belangrijk om een rouwcentrum te kiezen die niet alleen bij de persoonlijkheid van de overledene past, maar waar de nabestaanden zich ook fijn voelen. Het rouwcentrum is de plek waar uw dierbare wordt opgebaard en waar het afscheid plaatsvindt. Wij ondersteunen bij het kiezen van het juiste rouwcentrum en regelt de complete begrafenis of crematie. Daarbij hechten we veel waarde aan een prettige, persoonlijke sfeer binnen het rouwcentrum, maar ook dat alle praktische zaken en voorzieningen op orde zijn. wij nemen daarmee alle zorgen uit handen en zorgen voor een passend afscheid waar u met een goed gevoel op terugkijkt.

Wat zijn de voordelen van een rouwcentrum?

Wanneer u afscheid moet nemen van een dierbare, is het fijn als alles goed geregeld is. Wij ondersteunen u bij het regelen van een geschikte uitvaart en een passend rouwcentrum is daar een belangrijk onderdeel van. Het rouwcentrum is de plek waar uw dierbare met grote zorg wordt ontvangen. De overledene wordt verzorgd en opgebaard in het rouwcentrum, en het is de plek waar u als nabestaande persoonlijk afscheid kunt nemen voorafgaand aan de begrafenis of crematie.

Een rouwcentrum is helemaal ingericht voor het afscheid, met de juiste voorzieningen en een passende sfeer. Het opbaren van de overledene, de dienst en de begrafenis of crematie vinden allemaal plaats op dezelfde locatie, wat rust aan alle nabestaanden geeft.

De kosten kunnen door het gebruik maken van een rouwcentrum laag blijven, vooral wanneer u kiest voor één van de geheel verzorgde crematie pakketten of begrafenis pakketten die wij voor u hebben samengesteld.

Sfeervol en persoonlijk ingericht rouwcentrum

Een rouwcentrum staat soms bekend als sober en onpersoonlijk, maar dat is vaak onterecht. Wij helpen u met het uitkiezen van een rouwcentrum die sfeervol, rustig en persoonlijk is.
Vanaf het moment dat de overledene ontvangen wordt in het rouwcentrum, is er voldoende ruimte om de ruimkamer in te richten met persoonlijke details, zoals een foto of andere herinneringen. Als naasten heeft u de mogelijkheid om uw dierbare in alle rust te bezoeken voorafgaand aan de crematie of begrafenis. Het rouwcentrum is de plek voor samenzijn, herinneringen ophalen en van afscheid nemen in alle rust.

Rouwcentrum met alle voorzieningen

Naast sfeer is het ook belangrijk dat alle praktische zaken geregeld zijn bij het afscheid. Wanneer u samen met ons kiest voor een geschikt rouwcentrum, bent u altijd verzekerd van een locatie met de juiste voorzieningen. Een rouwcentrum is helemaal ingericht voor het opbaren van uw dierbare en voor het ontvangen van de nabestaanden.

Het rouwcentrum is ook de plek waar een eventuele dienst en de begrafenis of crematie plaatsvinden. Tijdens de dienst zijn er daarom altijd gepaste voorzieningen om het afscheid extra persoonlijk te maken. Er is ruimte om een lied af te spelen, een kort filmfragment te laten zien of een fotopresentatie te tonen tijdens de dienst.

Tijdens het samenzijn na de plechtigheid, wordt de catering door het rouwcentrum verzorgd. Het voordeel is dat een rouwcentrum altijd ervaring heeft en u zo verschillende opties kunt bieden. Wij helpen u graag met het regelen van het complete afscheid en kunnen u meer vertellen over alle extra mogelijkheden voor de uitvaart.

Wilt u een passend afscheid voor uw dierbare en bent u op zoek naar een geschikt rouwcentrum? Neem gerust contact op met ons, zodat we de gehele uitvaart voor u kunnen regelen.

Ervaringen met Crematorium24

Crematorium24 is onderdeel van Uitvaart24. Wilt u meer weten over de ervaringen met Crematorium24? Lees dan alle ervaringen van eerdere opdrachtgevers op www.klantenvertellen.nl. Of bekijk onze eigen ervaringen pagina.

Zoals we het wensten!
Leo Wolters, 2023

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy