Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Overlijden melden met een RVS polis

Overlijden melden met een RVS polis

Heeft u een Nationale Nederlanden polis? Dan kunt u eenvoudig en zorgeloos een overlijden melden.
Schagen grafkist Lifetri

Heeft u een RVS polis? Dan kunt u eenvoudig en zorgeloos een overlijden melden.

RVS verzekeringen was een Nederlandse verzekeringsmaatschappij die in 2011 is overgenomen door Nationale Nederlanden. RVS heeft in het verleden voor kapitaalpolissen afgesloten die nu dus bij Nationale Nederland zijn ondergebracht. De kans is groot dat als u een polis bij RVS verzekeringen (Nationale Nederlanden) heeft.

Dankzij onze goede relatie met Nationale Nederlanden kunnen wij u direct van dienst zijn zonder dat u iets hoeft voor te schieten! Wij regelen alle financiën rondom uw polis en de uitvaart. Wilt u meer weten over onze uitvaart mogelijkheden? Bekijk dan onze pakketten, bel 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar.

Welke polis heeft RVS?

RVS verzekeringen biedt geen polissen meer aan waarmee uitvaartkosten worden vergoed. Wel worden de in het verleden afgesloten polissen bij RVS verzekeringen nu uitgekeerd daar Nationale Nederlanden. Bij deze polissen heeft u de volledige vrijheid om voor een uitvaartondernemer te kiezen.

Hieronder geven wij u meer informatie over de polis;

Kapitaalpolis van RVS verzekeringen

Bij een kapitaalpolis wordt er, op het moment van overlijden, een vast bedrag uitgekeerd ongeacht de wensen van de nabestaanden. Heeft u een kapitaalpolis? U heeft dan de volledige vrijheid om de uitvaart naar wens vorm te geven. Wij helpen u graag bij het samenstellen van de perfecte uitvaart.

Kan ik zelf een uitvaartondernemer kiezen?

RVS verzekeringen en dus Nationale Nederlanden geeft u de vrijheid om altijd een uitvaartondernemer te kiezen naar uw wensen. U kunt daarom zorgeloos bij ons terecht voor het regelen van uw uitvaart.

Onze medewerkers staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden of wanneer u direct een overlijden wilt melden. Bel ons op 085 01 6 0614 , wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Wilt u meer weten over onze uitvaartmogelijkheden? Bekijk dan hieronder alle verschillende mogelijkheden.

Ervaringen met Crematorium24

Crematorium24 is onderdeel van Uitvaart24. Wilt u meer weten over de ervaringen met Crematorium24? Lees dan alle ervaringen van eerdere opdrachtgevers op www.klantenvertellen.nl. Of bekijk onze eigen ervaringen pagina.

Zoals we het wensten!
Leo Wolters, 2023

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy