Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Overlijden melden met een ASR polis

Overlijden melden met een ASR polis

Heeft u een Ardanta polis? Dan kunt u eenvoudig en zorgeloos een overlijden melden.
Schagen grafkist Lifetri

Heeft u een ASR polis? Dan kunt u eenvoudig en zorgeloos een overlijden melden.

ASR en heeft de afgelopen jaren ontzettend veel klein en oude(re) polissen overgenomen. Hierdoor is de kans groot dat u een polis bij ASR kunt verzilveren bij een overlijden. Wij kunnen u direct van dienst zijn zonder dat u iets hoeft voor te schieten indien de waarde van de polis de uitvaartkosten overstijgt. Wij regelen alle administratieve zaken rondom uw polis. Wilt u meer weten over onze uitvaart mogelijkheden? Bekijk dan onze pakketten, bel 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar.

Welke polissen heeft ASR?

ASR heeft twee soorten polissen; een natura- of een kapitaalpolis. In beide gevallen heeft u de vrijheid om zelf de uitvaartondernemer te kiezen.

Hieronder geven wij u meer informatie over beide polissen;

Kapitaalpolis ASR

ASR is de grootste verzekeringsmaatschappij als het gaat om de kapitaalpolis. Bij een kapitaalpolis wordt er, op het moment van overlijden, een vast bedrag uitgekeerd ongeacht de wensen van de nabestaanden. Heeft u een kapitaalpolis? U heeft dan de volledige vrijheid om de uitvaart naar wens vorm te geven. Wij helpen u graag bij het samenstellen van de perfecte uitvaart. Indien de waarde van de polis de uitvaartkosten overstijgt, dan keren wij het surplus van de polis naderhand aan u uit.

Naturapolis ASR

Indien u een naturapolis heeft bij ASR bent u verzekerd voor verschillende diensten van een uitvaart die staan vermeld op uw polis blad. Wij kunnen deze diensten voor u uitvoeren en de kosten hiervan declareren bij ASR. Het kan zijn dat er een begunstigde uitvaartondernemer op uw polis staat vermeld, maar ook dan is er een vast besteedbaar bedrag beschikbaar om uw uitvaart door ons te laten regelen. LET OP: Het beschikbare besteedbaar bedrag is bij ons lager dan het besteedbaar bedrag bij de begunstigde uitvaartondernemer. Maar door onze lage tariefstelling kunnen wij vaak binnen het besteedbaar bedrag blijven.

Kan ik zelf een uitvaartondernemer kiezen?

U heeft altijd de vrijheid om een uitvaartondernemer te kiezen naar uw wensen. U kunt daarom zorgeloos bij ons terecht voor het regelen van uw uitvaart.

Onze medewerkers staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden of wanneer u direct een overlijden wilt melden. Bel ons op 085 01 6 0614 , wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Wenst u toch rechtstreeks contact met ASR i.p.v. met onze uitvaartorganisatie? Dan kunt u ASR bereiken via 053-4881122.

Wilt u meer weten over onze uitvaartmogelijkheden? Bekijk dan hieronder alle verschillende mogelijkheden.

Ervaringen met Crematorium24

Crematorium24 is onderdeel van Uitvaart24. Wilt u meer weten over de ervaringen met Crematorium24? Lees dan alle ervaringen van eerdere opdrachtgevers op www.klantenvertellen.nl. Of bekijk onze eigen ervaringen pagina.

Zoals we het wensten!
Leo Wolters, 2023

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy