crematorium

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / crematorium / Laren / Crematorium Laren
Laren

Crematorium Laren

Geheel verzorgde crematie met een intiem afscheid. U bepaalt het crematorium.

Crematorium Laren, een plek van kalme gastvrijheid

Verscholen in ‘t Gooi, tussen Hilversum en Baarn, ligt Crematorium Laren; een crematorium met een Goois karakter. In dit crematorium in de gemeente Laren kunt u op een passende manier afscheid nemen van uw dierbare. Afscheid nemen is moeilijk genoeg. Het is fijn als u er met een goed gevoel op terug kunt denken. De juiste locatie kan daarin bepalend zijn. Het Crematorium Laren is dankzij haar rustgevende interieur en intieme sfeer zo’n locatie.

Passend afscheid in Crematorium Laren

Ieder mens is verschillend en iedere uitvaart daarom ook. In Crematorium Laren neemt u afscheid op een manier die bij uw overleden dierbare past. Na de dienst in Laren krijgt u de mogelijkheid om het leven te vieren of met elkaar na te praten over het afscheid onder het genot van een hapje en een drankje. Daarin doet Crematorium Laren er alles aan om aan te sluiten bij jullie voorkeur en die van de overledene.

Een maand na de crematie in Laren krijgt u de mogelijkheid om de as van uw dierbare mee te nemen en hier zelf een bestemming aan te geven. Indien u nog twijfelt, biedt het crematorium in Laren ook een aantal passende opties. Crematorium Laren werkt samen met Goois Natuurreservaat (GNR) en kan in overleg op diverse terreinen de as verstrooien.

Intiem afscheid bij Crematorium Laren

Door een ruime opzet is Crematorium Laren geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen. In Laren is een prachtig crematorium ontwikkeld en in de grote aula in Laren is plek voor 160 gasten en heeft een gastvrije ontvangst. Door het balkon voelt de plek ruim, maar toch intiem aan. Verwacht u meer dan 225 bezoekers? Dan kan er ook beeld en geluid in de ontvangsthal of andere delen van het crematorium geregeld worden. Zo kan iedereen het afscheid goed meebeleven en heeft u een vlekkeloze uitvaart.

Uitvaart regelen in Crematorium Laren

Wanneer een dierbare overlijdt, moet er veel geregeld worden voor deze emotionele gebeurtenis. In een periode waarin verdriet een grote rol speelt, is het regelen van een uitvaart soms moeilijk. Wij helpen u graag het afscheid van uw dierbare zo mooi en compleet mogelijk vorm te geven. Voor het regelen van een crematie zijn wij 24/7 vrijblijvend bereikbaar. Heeft u specifieke wensen met betrekking tot de uitvaart? Bel ons dan gerust.

Muziek en beeld bij Crematorium in Laren

Tijdens de uitvaart is het fijn om uw dierbare te kunnen herdenken met mooie woorden, muziek en beeldmateriaal. Dankzij een uitstekende akoestiek en moderne visuele techniek komen alle geluids- en beeldfragmenten goed tot hun recht. Eventueel kan de dienst live via het internet gevolgd worden. Wilt u tijdens de uitvaart pianomuziek? Er is een vleugel aanwezig in het crematorium in Laren. Dankzij gecertificeerde ringleidingen voor slechthorenden krijgt iedere bezoeker de mooie woorden en muziek goed mee.

Wat kost een crematie in Crematorium Laren?

Bij het regelen van een crematie komen ook diverse kosten kijken. Omdat er al genoeg geregeld moet worden en u in een verdrietige periode hebben wij geprobeerd voor iedereen een pakket samen te bestellen. Bekijk de verschillende pakketten voor de kosten en kies degene die het best bij u past.

Meer weten over Crematorium Laren?

Crematorium Laren ligt vlakbij het kruispunt van de A1 en de A27. Hierdoor is de locatie niet alleen een prachtig Crematorium in Laren voor inwoners uit bijvoorbeeld Hilversum, Huizen, Bussum, Soest, Blaricum, Naarden en Utrecht goed bereikbaar, maar voor bezoekers uit het hele land. Het crematorium is ook met het openbaar vervoer, vanaf station Hilversum eenvoudig te bereiken en is toegankelijk voor mindervaliden.

Wilt u direct een overlijden melden of een uitvaart regelen? Wij zijn 24/7 bereikbaar via info@crematorium24.nl of bel 085 01 6 0614 . Deel uw wensen, dan denken wij met u mee

Adresgegevens

Crematorium Laren

Weg over Anna’s Hoeve 1
1251 SW, Laren (NH)

Routebeschrijving
De betekenis van iedere overledene is uniek voor nabestaanden. U kiest daarom zelf voor klein of groot, sober of uitbundig of welk karakter de crematieplechtigheid mag hebben.

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy