Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 01 6 0614 of mail naar info@crematorium24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Crematie regelen in Beverwijk

Crematie regelen in Beverwijk

Een waardige uitvaart met Crematorium24

U heeft al een compleet verzorgde crematie geregeld vanaf € 999,-

Crematie Beverwijk

Iedereen verdient een persoonlijk en waardig afscheid. Regel daarom eenvoudig een geheel verzorgde crematie in Beverwijk bij Crematorium24. Hoewel de periode rondom een afscheid vaak intens en emotioneel is, moeten er in deze periode ook veel zaken geregeld worden. Met de grootste zorg ondersteunen onze professionele uitvaartleiders u graag bij het verzorgen van een crematie in Beverwijk. Samen met u doen wij er alles aan om van deze emotionele gebeurtenis een waardevolle herinnering te maken.

En waar ieder persoon uniek is, geldt dit ook voor ieder afscheid met een crematie in een crematorium. Het leven van de overledene herdenken zoals dit past bij de persoon, vinden wij belangrijk voor de overledene en de nabestaanden. Daarom is alles mogelijk en niets te gek in ons crematorium. Of u nu kiest voor een ingetogen crematie of een uitbundig afscheid met afscheidsdienst: Crematorium24 is er voor u.

Ons doel is om voor u het proces van crematie zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen. Wij luisteren naar uw wensen van de nabestaanden en doen er alles aan om een waardige crematie in Crematorium Beverwijk voor uw dierbare te verzorgen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen over een uitvaart? Neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 085 019 6354 .

Zo regelt u een crematie in Beverwijk

Iedere crematie is uniek, toch zijn er een aantal zaken die altijd geregeld moeten worden voor de afscheidsplechtigheid. U kunt hierbij denken aan de aangifte van overlijden, de asbestemming, de verzilvering van de verzekeringspolis, het regelen van de crematie bij bijvoorbeeld Crematie centrum Westerhout en het afhandelen van andere administratieve zaken.

U kunt ervoor kiezen dit als nabestaanden zelf te regelen, maar dit hoeft niet in ons uitvaartcentrum. Bij het regelen van een crematie in Beverwijk kan Crematorium24 u namelijk bijstaan. Zo hoeft u zich na het overlijden van uw dierbare niet bezig te houden met het regelen van deze zaken in ons crematoria, maar kunt u de kostbare tijd gebruiken om op persoonlijke wijze afscheid te nemen.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden of wilt u ondersteuning bij het regelen van een crematie in Beverwijk? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar op telefoonnummer 085 019 6354 .

Wat kost een crematie in Beverwijk

Een crematie zelf in Beverwijk kost gemiddeld tussen de € 2.499,- en € 5.799,- in ons crematorium. Hierbij hangen de uiteindelijke kosten volledig af van uw wensen: kiest u voor een ingetogen crematie zonder afscheidsdienst en regelt u de (meeste) zaken rondom het afscheid zelf? Dan betaalt u minder dan wanneer u kiest voor een uitgebreide crematie met afscheidsdienst, ruimte voor condoleren en volledige ontzorging door één van onze professionele uitvaartleiders.

Maar of u en uw familie nu veel of weinig budget te besteden hebt en kiest voor een ingetogen of uitgebreide crematie in Beverwijk, Crematorium24 is er voor u. Want wij zijn ervan overtuigd dat iedereen een persoonlijk en waardig afscheid verdient met een uitvaart of afscheidsceremonie op een locatie in een crematorium centrum.

Heeft u vragen over de kosten van een crematie in Beverwijk, heeft u specifieke wensen die u wilt bespreken of wilt u graag meer informatie ontvangen over een uitvaart? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 085 019 6354 .

Meer over het Crematorium in Beverwijk?

Lees meer

Overlijden melden?

085 01 6 0614 wendy