Bel ons direct om een overlijden te melden

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp

Uitvaartverzorging Crematorium24

Prettige uitvaartverzorging is belangrijk. U wilt een goed gevoel bij degene die de uitvaart regelt voor uw dierbare naaste. Crematorium24 weet voor u de juiste uitvaartverzorger bij u in de buurt. Professioneel, met kennis van uitvaartverzorging voor alle geloofsovertuigingen én lokaal betrokken. Onze uitvaartverzorging is niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook zeer voordelig. Elk mens verdient een uitvaart op maat, en blijft bij Crematorium24 betaalbaar. Bekijk onze pakketten, voor een helder overzicht over wat we doen, voor welk tarief. Of u nu kiest voor een begrafenis of een crematie, voor welk uitvaartcentrum dan ook, waar dan ook in Nederland. Uw uitvaartverzorger staat voor uw klaar.

Benieuwd naar uitvaartverzorging van Crematorium24? Neem gelijk contact op.

Uitvaartverzorging op maat

Een uitvaart regelen valt niet altijd mee. Ook al weten we allemaal dat het leven eindig is, een overlijden komt bijna altijd onverwachts. Zeker als dat overlijden plaatsvindt, als een leven nog niet voorbij lijkt. Zo’n periode is emotioneel en stressvol. Juist dan een mooi, passend afscheid regelen is niet eenvoudig. Crematorium24 staat u graag bij in deze hectische tijd. Wij verzorgen uitvaartverzorging op maat. Niet alleen volledig naar uw wensen, maar ook naar uw beschikbare budget.

We hanteren duidelijke pakketten, pakket A, B en C, voor zowel begrafenis als crematie, waarmee u al snel een idee zult hebben van de kosten begrafenis en de kosten crematie. Elk pakket verzekert u van een totale uitvaartverzorging, waarbij pakket A de eenvoudigste is, maar dus wel volledig. B biedt nog wat extra’s en C nog wat meer. Daarnaast kunt u van elk pakket maatwerk maken, door uw persoonlijke wensen en voorkeuren te overleggen met uw uitvaartondernemer. Elke toevoeging of aanpassing zal zijn eigen prijskaartje hebben. Wij zullen altijd duidelijk aangeven wat de kosten uitvaart uiteindelijk zullen zijn. Dat doen we vooraf, zodat u niet voor onaangename verrassingen zult staan na de uitvaart. De herinnering die u zult hebben aan deze emotionele dag moet naar ons idee een warme, liefdevolle herinnering zijn. We willen daar samen met u voor zorgen.

Bel gerust (085) 016 06 14 of mail naar info@crematorium24.nl. Crematorium24 is 24/7 bereikbaar.

Uitvaartverzorging vastleggen?

Heeft u onze pakketten al bekeken en heeft u een idee hoe u wilt dat de uitvaart eruit moet zien?. Vul dan geheel vrijblijvend ons intakeformulier in. Dan nemen we contact met u op. Op dit formulier kunt u aangeven wie u bent, voor wie u een uitvaart wilt regelen en wat uw specifieke wensen zijn. Dit formulier kan gebruikt worden als uitgangspunt voor het organiseren van een passend afscheid. Zo kunt u dit ook in een eerder stadium doen, als er nog geen overlijden heeft plaatsgevonden, maar dat in de nabije toekomst wel te verwachten is. Zo is er op het moment dat emoties hoog opspelen al van alles vastgelegd.