Bel ons direct om een overlijden te melden

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp

Kosten uitvaart berekenen?

Wat een uitvaart kost hangt af van uw keuzes. Elk mens is uniek en elke uitvaart dus ook.

De kosten van een uitvaart variëren naar gelang uw wensen, of die van de overledene. Liefst passend binnen het beschikbare budget. En daarin denkt uitvaartondernemer Crematorium24 altijd met u mee. Wij hanteren overzichtelijke pakketten voor crematie en begrafenis, waarmee u direct duidelijk kunt zien waar de kosten van een uitvaart in zitten. Of u kiest voor een intiem afscheid bij u thuis of in ons uitvaartcentrum, wel of geen rouwbezoek, wel of geen condoleance. Daarnaast zijn er nog zoveel mogelijkheden: wilt u een bijzonder uitgebreid afscheid in een voetbalstadion of een langdurige plechtigheid in een aula met life muziek en beeld. Er zijn zoveel variaties mogelijk dat we niet al uw persoonlijke wensen direct in onze pakketten kunnen weergeven. Maar bij Crematorium24 kunt u ervan op aan dat alle kosten van de uitvaart vooraf duidelijk zijn. U zult achteraf geen onverwachte extra kosten krijgen. Transparantie staat bij ons voorop. En natuurlijk een liefdevol, passend, stijlvol afscheid voor uw dierbare.

Lage kosten uitvaart

De kosten van een uitvaart kunnen zo hoog worden als u zelf wilt, maar door goede afspraken met onze leveranciers, onze korte lijnen, lage marges en lagere overheadkosten dan veel anderen, kunnen we onze tarieven lager dan gemiddeld houden. Door heel Nederland vindt u Crematorium24 en overal is onze uitvaartverzorging erop gericht om een uitvaart te regelen die voordelig is en tegelijk waardig en stijlvol. Kwaliteit zit niet altijd in de hoge kosten van een uitvaart, kwaliteit zit in de persoonlijke, liefdevolle benadering waarmee een uitvaart geregeld kan worden, die past bij u, bij uw naaste. Een uitvaart die een mooie, troostende herinnering zal zijn voor de moeilijke weg die nog komt na een begrafenis of een crematie van een dierbare.

Meer weten over kosten uitvaart?
Bel (085) 016 06 14 of mail info@crematorium24.nl Crematorium24. We zijn 24/7 bereikbaar.

Kosten uitvaart: begrafenis of crematie?

Of de kosten van een uitvaart bij een begrafenis hoger zijn dan bij een crematie geldt alleen als dat het enige verschil is. Bij een begrafenis heeft u natuurlijk altijd de grafkosten – die bij onze pakketten zijn inbegrepen voor een algemeen graf – en de keuze voor een grafsteen of gedenkteken. Bij een crematie zijn er uiteraard crematiekosten, maar die zijn doorgaans lager. Als u voor een crematie met een uitgebreide plechtigheid kiest, een bijzondere condoleance-locatie en als u bij de asbestemming een speciale keuze maakt, dan kunnen de kosten van die uitvaart hoger oplopen, dan bij een eenvoudige begrafenis. Het belangrijkste is dat uw wensen passen bij uw beschikbare budget. Crematorium24 denkt met u mee waar u dat wilt. Voordeliger krijgt u het niet en waardiger en stijlvoller ook niet. Wat u ook kiest.

Bekijk onze crematie pakketten of de begrafenis pakketten.
Vul vrijblijvend het intakeformulier in, dan nemen we contact met u op.