Bel ons direct om een overlijden te melden

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp

Kosten Crematie

Hoe worden de kosten van een crematie eigenlijk samengesteld? Dat vraagt u zich misschien af. Hoe komt het dat de ene uitvaartondernemer veel duurder is dan de andere, terwijl er toch vergelijkbare handelingen worden verricht? Crematorium24 heeft zich dat ook afgevraagd en bewijst al enige tijd dat een compleet verzorgde stijlvolle crematie echt niet zoveel hoeft te kosten. Door de eigen marges laag te houden, goede afspraken te maken met betrouwbare leveranciers en door in het achterhoofd te houden wat écht belangrijk is:  Op het moment dat iemand een dierbare verliest is het noodzakelijk dat er een mooi, persoonlijk afscheid geregeld kan worden. Een afscheid dat de overledene recht doet, met het geleefde leven in gedachten. En dat moet voor iedereen mogelijk en betaalbaar zijn.

Kosten crematie, voor elk budget

De kosten van een crematie bij Crematorium24 worden u snel duidelijk in onderstaande overzichtelijke pakketten. Zo ziet u ook gelijk wat een uitvaart regelen duurder maakt. De exacte kosten van een crematie zijn afhankelijk van uw keuzes. Kiest u voor thuis opbaren of in een uitvaartcentrum, wel of geen rouwbezoek. Wilt u liever een klein intiem afscheid organiseren, bij u in de tuin of in een buurtcafé. Of kiest u voor een uitgebreid afscheid, met livemuziek, een condoleance met drankjes en hapjes. Elke keuze die u maakt is goed als hij past bij uw wensen of die van de overledene. En ook als de kosten van de uitvaart passen bij uw beschikbare budget. De waardigheid van een mooi afscheid zit niet in het geld dat eraan besteed wordt, maar in de liefdevolle aandacht voor elkaar en de overledene.

Benieuwd naar kosten crematie? Bekijk onze pakketten of bel (085) 016 06 14 of mail info@crematorium24.nl. Crematorium24 is 24/7 bereikbaar.

Kosten crematie verzekerd?

Waar u ook verzekerd bent Crematorium 24 kan u bijstaan. Ook al geeft uw uitvaartpolis aan dat u een bepaald nummer van een begrafenisondernemer kunt bellen bij overlijden, bent u dat niet verplicht. Uw uitvaartverzorger van Crematorium24 kan voor u navragen -als u dat wilt- wat uw polis uitkeert en zal dat verder voor u regelen. Bij ons bent u altijd verzekerd van onze professionele, maar vooral ook persoonlijke benadering en een mooie, stijlvolle uitvaart waar u met een warm gevoel aan kunt terugdenken. Een passend afscheid helpt bij het verwerken van uw verlies. Onze ervaring helpt u om de uitvaart die u voor ogen hebt zo te regelen dat de kosten van de crematie binnen uw budget passen en dat ze voor u vooraf duidelijk zijn. Bij Crematorium24 bent u verzekerd van heldere afspraken.

Klanten over Crematorium24

Uitvaart24 vraagt elke opdrachtgever na de uitvaart een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl. www.klantenvertellen.nl beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct. U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.

 

Bekijk ervaringen