Bel ons direct om een overlijden te melden

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp

Kosten Begrafenis

Hoeveel een begrafenis zal kosten, is deels afhankelijk van uw keuzes. In onze pakketten  gaan we uit van een algemeen graf, als u hierin een andere keuze wilt maken is dat uiteraard mogelijk. Het type graf dat u kiest kan de kosten van een begrafenis beïnvloeden.  Andere keuzes hebben we alvast voor u op een rijtje gezet. Voor een begrafenis zonder gebruik van de aula is pakket A voldoende. Als u wel graag een moment voor de naaste familie om afscheid te nemen wilt hebben kiest u voor pakket B. En als u pakket C kiest, zult u een geheel verzorgde uitvaart met een plechtigheid in de aula mogen verwachten. Crematorium24 is niet alleen bekend in (bijna) alle crematoria in Nederland, maar ook bij alle begraafplaatsen welkom. De keuze voor een crematie of een begrafenis is vaak een keuze die vanwege geloofsovertuigingen of een bepaald gevoel wordt gemaakt. Heel belangrijk dat het laatste afscheid past bij het voorbije leven en de persoon die het geleefd heeft.

Vragen over kosten begrafenis? Bel (085) 016 06 14 of mail naar info@crematorium24.nl. Crematorium24 is 24/7 bereikbaar.

Kosten begrafenis altijd helder

Onze dienstverlening is duidelijk uiteengezet in onze pakketten. Veel variatie is daarop uiteraard mogelijk. Elke aanvulling of aanpassing zal de kosten van de begrafenis kunnen beïnvloeden, maar uw uitvaartverzorger van Crematorium24 zal u altijd op de hoogte houden en samen met u ervoor zorgen dat het binnen het beschikbare budget blijft. Het belangrijkste is dat het afscheid liefdevol is, stijlvol en passend bij de persoon waar het hele afscheid om draait. Elke aanpassing heeft een eigen prijskaartje. Maar tegelijk kunt u ook zaken weglaten, die voor u of uw dierbare minder van belang zijn ( en daarvoor in de plaats andere toevoegen), die de uitvaart voor u en alle aanwezigen nog mooier maken. Juist die helderheid, geeft inzicht. Een uitvaart op maat, naar uw persoonlijke wensen.

Kosten begrafenis binnen uitvaartpolis?

De kans dat de kosten van de begrafenis zullen vallen binnen het bedrag dat uw polis zal uitkeren is bij Crematorium24 groter dan elders. Door onze heldere afspraken met leveranciers, onze korte lijntjes, kleine marges en lage overheadkosten, kunnen we u een uitvaart bieden die waardig en persoonlijk is, en tegelijk de kosten van de begrafenis binnen de perken houden. Elk mens is anders, elke uitvaart is uniek. Een mooi afscheid is niet alleen mogelijk als de kosten van een begrafenis hoog zijn. Crematorium24 zal, in goed overleg met u, de uitvaart zo regelen dat het u er een mooie, warme herinnering aan zult hebben.