Bel ons direct om een overlijden te melden

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp

Budget uitvaartcentrum

Dat een budget uitvaartcentrum een prachtige plek kan zijn om een compleet verzorgde uitvaart te regelen, lijkt misschien vreemd. Maar Crematorium24 zorgt ervoor dat (bijna) elk uitvaartcentrum, hoe mooi en stijlvol ook, een budget uitvaartcentrum wordt. Door onze goede afspraken met de leverancier, lagere marges en lage overheadkosten, kunnen we bij elk uitvaartcentrum terecht en de uitvaart toch betaalbaar houden. Elk mens heeft recht op een mooi afscheid, en dat hoeft bij Crematorium24 niet duur te zijn. Hoe u een uitvaart wilt regelen is geheel aan u. Of u kiest voor een intiem afscheid, of een afscheid waarbij niets teveel is, bij ons wordt het zo geregeld dat u niet veel meer betaalt dan het ook daadwerkelijk kost. En u betaalt alleen voor datgene wat wij voor u regelen. Welk uitvaartcentrum u ook kiest, het wordt een budget uitvaartcentrum, zonder af te doen aan waardigheid of stijl.

(W)elk budget uitvaartcentrum?

De keuze voor een budget uitvaartcentrum, is altijd een goede keuze. Uitvaartondernemer Crematorium24 helpt u bij die keuze. Door helderheid over de prijzen – niet alleen van het budget uitvaartcentrum, maar ook van onze dienstverlening – weet u vooraf waar u aan toe bent. Zo kunt u voor elk uitvaartcentrum kiezen, en de kosten van de uitvaart toch laag houden. Wij werken met overzichtelijke pakketten, waarin de tarieven en welke diensten daarvoor geleverd worden helder zijn aangegeven. Welk pakket u ook kiest, samen met uw uitvaartverzorger kunt u bekijken waar u eventueel iets zou willen toevoegen. Ook dan weet u vooraf wat een aanpassing extra zou kunnen gaan kosten. Door onze jarenlange ervaring met u te delen, komt u vast op mogelijkheden waar u nog niet aan gedacht had. Of misschien wel aan gedacht, maar nooit vermoed dat dat ook echt zou kunnen. Crematorium24 denkt met u mee, om zo een passend, stijlvol afscheid te organiseren. Ook bij het (budget) uitvaartcentrum van uw keuze.

Bekijk onze pakketten voor een budget begrafenis of budget crematie en bespreek al uw wensen. Crematorium24 is 24/7 bereikbaar. Bel gerust (085) 016 06 14 of mail info@crematorium24.nl.

Budget Uitvaartcentrum door heel Nederland

Crematorium24 kan voor u, overal in Nederland, een budget uitvaartcentrum regelen. Misschien heeft u een duidelijke voorkeur voor een bepaald uitvaartcentrum om het afscheid van een naaste te organiseren, of wilt u op een bepaalde plaats zelf beslist nooit terechtkomen. Dan kan het handig zijn om dit alvast in ons intakeformulier aan te geven. Tegelijk geeft u daarmee ook de informatie door die nodig is om een uitvaart te regelen. Geheel vrijblijvend, maar gedaan is maar gedaan. Wij doen vervolgens niets zonder uw toestemming. Zaken zoals de aangifte van overlijden, toestemming tot begraven of cremeren, allerlei administratieve handelingen die verricht moeten worden kunnen dan snel geregeld worden. Dit heeft allemaal weinig met de emotionele kant van de uitvaart te maken. Uw uitvaartverzorger van Crematorium24 neemt u die zaken graag uit handen. Zo kunt u zich richten op uw persoonlijke verdriet en het afscheid van uw naaste.