Bel ons direct om een overlijden te melden

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp

Budget begrafenis

Voor een compleet verzorgde budget begrafenis bent u – ook al zou de naam het niet zeggen – bij Crematorium24 op de goede plek. Voordelig, goed geregeld, geheel naar uw wensen organiseren we een budget begrafenis. Als een naaste is overleden is dat een verdrietig moment, en juist op het moment dat u met het afscheid bezig wilt zijn, moeten er allerlei praktische zaken geregeld worden. Dat geeft vaak zorgen, soms ook financiële. We nemen u die zorgen uit handen waar u dat wilt, maar u houdt altijd zelf de regie. Het doel van elke uitvaart is een mooi afscheid van een dierbare realiseren, waarmee u een herinnering heeft die helpt bij het verwerken van het verlies. Een budget begrafenis bij Crematorium24 betekent voor u een mooie herinnering.

Begrafenispakketten voor een budget begrafenis

Hoe een budget begrafenis er uit gaat zien, is geheel persoonlijk. De keuzes die u of uw naasten maken bepalen de uitvaart en ook de kosten. Onze overzichtelijke pakketten geven u een helder beeld van de diensten die we voor u verlenen, en voor welke prijs we dat doen.

Of u nu kiest voor pakket A, B, of C. Bij alledrie kiest u een volledig verzorgde budget begrafenis, inclusief een nette grafkist en de grafkosten. Dit zijn dan de kosten voor een algemeen graf. Mocht u liever een individueel graf of een familiegraf willen, dan zijn daar extra kosten mee gemoeid. Dat kunnen we uiteraard voor u verzorgen, als u meer wilt weten over de hoogte van de kosten kunt u altijd contact met ons opnemen. Waar pakket A al voorziet in een volledig verzorgde budget begrafenis met gebruik van de condoleanceruimte, biedt pakket B daarnaast onder meer de mogelijkheid voor een kort intiem samenzijn in de aula. Pakket C geeft ruimte voor een uitgebreider gebruik van alle faciliteiten en ook muziek en beeld in de aula tijdens de plechtigheid en de condoleanceruimte naderhand met diverse consumpties. Uiteraard is elk pakket aan te passen naar uw persoonlijk wensen. Uw uitvaartverzorger zal altijd bij elke toevoeging of verandering duidelijk zijn over de kosten. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent.

Benieuwd naar een budget begrafenis? Bekijk hier de pakketten, of bel geheel vrijblijvend Crematorium24 op (085) 016 06 14 of mail info@crematorium24.nl. We zijn 24/7 bereikbaar.

Budget begrafenis op maat?

Een budget begrafenis klinkt misschien minder stijlvol, maar als een begrafenis minder kost, hoeft hij dat beslist niet te zijn. Crematorium24 streeft er bij elke begrafenis naar een waardig, stijlvol, passend afscheid te realiseren voor de overledene. Elk mens verdient dat en bij ons krijgt elk mens dat ook. Vul hieronder het intakeformulier in en we nemen contact met u op. Dit formulier is alleen een uitgangspunt om verder op door te denken, samen met u.  U weet bij ons altijd vooraf waar u aan toe bent, wat we voor u regelen, en voor welk bedrag we dat voor u kunnen doen.